Vorige pagina

Lucien Pieck


0475/56.54.56
lucien.pieck@point-consulting.be

 

Lucien begeleidt organisatieontwikkelingsprocessen zowel in profit-, overheids-, als social-profitorganisaties. Hij vertrekt daarbij van de principes van het sociaal constructionisme en van appreciative inquiry. Zijn accenten liggen op een degelijke, vloeiende en ethische aanpak en op een focus op het primair proces van de organisatie.
Hij begeleidt mensen in hun taakuitvoering en traint individuen in specifieke communicatieve vaardigheden.
Hij begeleidt het people management in organisaties. Door het optimaliseren van de samenwerking en van een open interne communicatie leidt hij functionele teams op in het behalen van resultaten.
Zijn interesses zijn:

  • Organisatiebegeleiding (Beaulieu Fabrics Kruishoutem, Keerpunt vzw Hasselt)
  • Procesbegeleiding (Vlaamse Gemeenschap Brussel – Agentschap voor Natuur en Bos)
  • Managementopleiding, Coaching en zelfsturing (European Administrative School Brussel en Luxemburg, Psychiatrisch Centrum St.-Amedeus Mortsel, Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid Sint-Niklaas, IVC Avelgem)
  • Teambuilding (Europese Commissie DG Relex worldwide  voor Delegaties, Virga Jesseziekenhuis Hasselt)
  • Individuele begeleiding (Euphony Antwerpen, SKF Logistics Tongeren)
  • Toegepaste communicatie (Basf Antwerpen)

Hij is docent drama theateronderwijs en geeft les aan de Universiteit Antwerpen Management School in het programma Veiligheidskunde, aan de Universiteit Hasselt in het programma Bedrijfskunde en aan de Lessius Hogeschool (Management voor de Social Profit).